2013. június 3., hétfő

Epres tiramisu

Epres tiramisu

Hozzávalók:

  • 50 dkg eper
  • 25 dkg mascarpone
  • 15 dkg babapiskóta
  • 6 evőkanál narancslikőr
  • 2,5 dl natúr joghurt
  • 3 evőkanál porcukor
  • 1 citrom
  • 1 csomag vaníliás cukor
Az epret mosd meg alaposan, és vágd fel kis darabokra. A vaníliás cukorba facsard bele a citromot. A narancslikőrt öntsd egy tálba, keverd össze a citromlével, és mindegyik babapiskótát mártogasd bele, majd egy tál aljába helyezd el őket. Szórj rá egy réteg epret. A mascarponét a joghurttal és a porcukorral keverd össze, és a felét kend rá az eper tetejére. Rakj még egy sor babapiskótát, epret és mascarponés masszát. Fedd le, és néhány órára tedd hűtőbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése