Eredeti recept
Hozzávalók:
-
25 dkg mascarpone v. natúr sajtkrém is megteszi
-
3 dl kávé
-
3 tojás
-
3 evőkanál cukor
-
2 csomag babapiskóta
-
1 csomag vaníliás cukor
-
kakaópor (legjobb a Holland)
A tojásokat válaszd szét, majd a sárgákat a vaníliás cukorral keverd ki.
Öntsd hozzá a mascarponét, és kézi habverővel dolgozd krémmé. A
tojásfehérjét verd kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele a masszába. A
kávéba mártogasd bele a babapiskótákat, de ne áztasd át teljesen, és
rétegezd egy tál aljába. A piskótákra tegyél egy réteg krémet, és szórd
meg kakaóporral. Ismételd meg a rétegezést. Ha elkészült, fedd le a
tetejét, és tedd hűtőbe legalább nyolc órára.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése