- előkészület:
Hozzávalók 2 főre
- 2 közepes édeskömény gumó
- 1 alma
- 1 ek citromlé
- 200 ml joghurt
- ½ ek ketchup
- só
- bors
- 1 ek durvára vágott dió
Elkészítés
- Az édeskömény kaporhoz hasonló leveleit lecsipkedjük, apróra vágjuk és félretesszük. Külső burkolóleveleit leszedjük, a levélnyeleket rövidre vágjuk. Ezután megmossuk, elfelezzük, majd vékonyan felszeleteljük.
- Az almát apró kockákra vágjuk.
- A dresszinghez a joghurtot elkeverjük a citromlével és a ketchuppal. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzákeverjük az almakockát, és az édeskömény zöldjét.
- A dresszinget az édesköményre öntjük és jól összekavarjuk. Salátás tálakra osszuk, megszórjuk a dióval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése