Tálalhatod húsos vagy zöldség pörkölttel.Tükörtojással, sült hússal vagy hagymapörkölttel . |
Címkék
2015. február 14., szombat
Sárgaborsó főzelék
A 1 cs.
sárgaborsót előző este beáztattam.Többször is, váltott vízben átmostam.
Ami vizet leöntöttem róla. Meglocsoltam vele a virágjaimat és a
tisztábbat a párologtató tálba. (Spórolás, környezettudatosság előnyt
jelent ) Felöntöttem hideg vízzel a s.borsót , úgy hogy ellepje a víz.
Sóztam , borsóztam és 2 db babérlevelet raktam a vízbe. Amikor forr, a
habot mindig leveszem a tetejéről. Közben a közepes vöröshagymát és a
két gerezd fokhagymát összedaráltam, beleöntöttem a főzelékbe,
összekevertem és készre főztem. Összeturmixoltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése